Search
Close this search box.
35 χρονια στο χωρο του επιπλου
Συνδυάζουμε την παράδοση
με τη σύγχρονη αντίληψη

Η εταιρεία ΚΑΡΡΑΣ – ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ ιδρύθηκε το 1978 και η 35ετης πορεία της έως σήμερα συνεχίζεται ανοδικά και πετυχημένα κατέχοντας πρωτοποριακή θέση στο χώρο του επίπλου και των εξειδικευμένων ξύλινων κατασκευών. Συνδυάζει την παράδοση με την σύγχρονη αντίληψη, την ποιότητα με την αισθητική και την έμπνευση με τη δημιουργία για την αποκλειστική απόλαυση των πελατών της.

Προφίλ

Από το 1978 μέχρι σήμερα η εταιρεία ΚΑΡΡΑΣ – ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ συνδυάζει την παράδοση με την σύγχρονη αντίληψη, την ποιότητα με την αισθητική και την έμπνευση με τη δημιουργία στο χώρο του επίπλου και των εξειδικευμένων ξύλινων κατασκευών.

Στην πρόκληση του αύριο η εταιρεία απαντά δυναμικά, προγραμματίζοντας το μέλλον με γνώμονα τη συνεχή ικανοποίηση των πελατών. Δεν είναι η χρηματική απόδοση αυτή που βαθμολογεί την επιτυχία της. Είναι η κάλυψη στόχων που ορίζονται μέσα από το φάσμα αναγκών και απαιτήσεων της πελατείας, η διαρκής εμπιστοσύνη και η σταθερή προτίμηση του κοινού στα έπιπλα “Καρράς – Γκουνέλας” και τους δημιουργούς τους.

Η φιλοσοφία της εταιρείας εστιάζει στην παροχή λύσεων προσαρμοσμένων στην προσωπικότητά του κάθε πελάτη της ξεχωριστά αλλά και στις ανάγκες του χώρου του. Η επιλογές γίνονται με μοναδικό κριτήριο τα άριστα και οικολογικών υλικά με σκοπό την καλύτερη δυνατή ποιότητα των τελικών προϊόντων

Η ΚΑΡΡΑΣ – ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικές σειρές επίπλων σε κλασικά ή μοντέρνα σχέδια, αλλά προσφέρει και συλλεκτικές σειρές επίπλων καταξιωμένων ιταλικών οίκων.

Ιστορία

Ήταν το έτος 1978, όταν η εταιρεία “Π. Καρράς – Γ. Γκουνέλας” ξεκίνησε τη λειτουργία της στη Θεσσαλονίκη. Οι ιδρυτές της, Παναγιώτης Καρράς και Γιώργος Γκουνέλας, με σχεδιαστικές γνώσεις και κατασκευαστική πείρα αντίστοιχα, αφοσιώθηκαν στην παραγωγή και διάθεση επίπλων.

Η δραστηριότητα τους αυτή βρήκε μεγάλη ανταπόκριση διότι χαρακτηριζόταν από καλλιτεχνική ευαισθησία, υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία και συνέπεια. Τα στοιχεία αυτά, σε συνδυασμό με την αγάπη για το έπιπλο, σηματοδότησαν την εξελικτική πορεία της εταιρείας. Από τα πρώτα της βήματα, η εταιρεία διατήρησε αναλλοίωτη τη βασική της φιλοσοφία και κέρδισε την προτίμηση του αγοραστικού κοινού.

Το πρώτο κατάστημά της στην οδό Μαρασλή 57, στην περιοχή Χαριλάου, ξεκίνησε ως μια μικρή παραγωγική μονάδα, τοπικού χαρακτήρα, αλλά σύντομα απέκτησε πιστούς πελάτες και στον ευρύτερο βορειοελλαδικά χώρο.

Οι στόχοι των ιδρυτών της εταιρείας και η συλλογική προσπάθεια οδήγησαν σταδιακά σε επέκταση της δραστηριότητάς της σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε συνεργασία με διάσημους ιταλικούς οίκους.

Σύντομα, οι αναπτυξιακές απαιτήσεις ξεπέρασαν τις δυνατότητες του πρώτου καταστήματος και προέκυψε η ανάγκη ενός επιπλέον εκθεσιακού χώρου. Γι’ αυτά το σκοπό επιλέχθηκε το κατάστημα στην οδό Βούλγαρη 50, σε ένα πολυώροφο κτίριο μεταμοντέρνας γραμμής.

Υπηρεσίες

Οι άνθρωποι της εταιρείας και συνεργάτες διακοσμητές προτείνουν στους πελάτες τους λύσεις οι οποίες εναρμονίζονται στις ανάγκες τους και συγχρόνως εκφράζουν χωρίς να παρασύρονται σε ακρότητες τις πιο σύγχρονες σχεδιαστικές απόψεις.

Η εταιρία, εξοπλίζει εσωτερικούς χώρους κατοικιών με ειδικές σχεδιαστικές λύσεις, προσαρμοσμένες στον κάθε χώρο, προσφέροντας λειτουργικές και εργονομικές κατασκευές.

Ακόμη, μπορεί να αναλάβει τον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων που θέλουν να είναι μοναδικοί!

Ποιότητα

Η φιλοσοφία της εταιρείας εστιάζει στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών-κάτι που αφορά τόσο την πώληση των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών που την ακολουθούν-, στην επιλογή άριστων και οικολογικών υλικών και στη βέλτιστη ποιότητα των τελικών προϊόντων.